ALGEMENE VOORWAARDEN
 Casa Petracci 

 

 1. Aanvraag tot reservering
  Een aanvraag tot reservering kan telefonisch of per email worden gedaan en wordt standaard maximaal twee dagen in optie genomen. Wanneer er binnen die twee dagen geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder (de eigenaren van Casa Petracci) zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren.
 2. Reservering

  Uw reserveringsaanvraag is definitief zodra die door de verhuurder schriftelijk, d.w.z. per brief of per e-mail, aan u is bevestigd.
 3. Betaling en akkoord met voorwaarden

  De definitieve bevestiging, zoals omschreven in Art. 2. Reservering, verplicht u om binnen 10 dagen na de definitieve bevestiging 30% van het totaalbedrag aan de verhuurder over te maken. De overige 70% dient u uiterlijk 90 dagen vóór datum van aankomst te hebben voldaan. Last minutes, d.w.z. binnen drie weken vóór de begindatum van uw verblijf, dienen direct bij reservering 100% betaald te worden.
Door de betaling van de huur van Casa Petracci gaat u automatisch akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN Casa Petracci .
 4. Annulering door huurder

  Iedere annulering dient schriftelijk of per email aan de eigenaren van Casa Petracci bevestigd te worden. De annulering gaat in vanaf de dag dat de eigenaren van Casa Petracci de annulering hebben ontvangen. Bij annulering door de huurder eerder dan 90 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 30% van de totale huursom. Bij annulering tussen 89 en 30 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 50% van de totale huursom. Bij annulering binnen 29 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 100% van de totale huursom. Wij raden u aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.
 5. Annulering door verhuurder
  In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat Casa Petracci niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat Casa Petracci niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder) of een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaat verhuurder over tot terug storting van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).
 6. Beschikbaarheid
  In het hoogseizoen is Casa Petracci beschikbaar van zaterdag t/m zaterdag. In overleg zijn in het voor- en naseizoen eventueel andere dagen mogelijk. Aankomst zaterdag na 16.00 uur, vertrek zaterdag vóór 10.00 uur.
 7. Waarborgsom en eindschoonmaak

  Bij aankomst betaalt de huurder € 300,- borg die de huurder na vertrek binnen 10 werkdagen weer terugontvangt, mits er niets vermist of beschadigd is tijdens de duur van het verblijf. Kleine schade of vermissing zal direct met de borg worden verrekend. U wordt vriendelijk verzocht om schade of verlies direct te melden bij de contactpersoon en/of de eigenaren van Casa Petracci. Iedere huurder wordt te allen tijde geacht de vakantiewoning opgeruimd en netjes achter te laten. Indien dit niet of onvoldoende is gebeurd, dan zullen de extra schoonmaakkosten met de borg worden verrekend.
 8. Aansprakelijkheid

  Het ter beschikking stellen en het gebruik van Casa Petracci geschiedt op basis van wederzijds vertrouwen en respect voor onze eigendommen. Huur van Casa Petracci is geheel op eigen risico van de huurder, d.w.z. wij, de eigenaren van Casa Petracci, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door huurder en medehuurders geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. De huurder is aansprakelijk voor eventuele door hem of zijn/haar medehuurders toegebrachte schade. Wij raden u dan ook aan om een goede reisverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
 9. Huisdieren en roken

  Casa Petracci is geheel rookvrij. Roken in de woning is derhalve niet toegestaan. Daarbuiten graag de nodige voorzichtigheid voor de omgeving betrachten. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 10. Aantal personen

  De woning is geschikt voor verblijf van maximaal 6 personen. Het is niet toegestaan met meer dan 6 personen in de woning te logeren.
 11. Geen rechten ontlenen

  Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van Casa Patracci (www.vakantiehuislemarche.com) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
 12. Huurprijs
  Tenzij anders vermeld, zijn de in het prijsoverzicht aangegeven huurprijzen per week en incl. elektriciteit, water, bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak.