Casa Petracci

“Casa Petracci telt 250 vierkante meter verspreid over de begane grond en de eerste verdieping en biedt daarmee volop ruimte aan 6 personen.”

BEGANE GROND

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Twee ovens (hete lucht en combinatiemagnetron), twee koelkasten, een 5-pits gasfornuis, een afwasmachine… Echt aan alles is gedacht om de lekkerste maaltijden op de boomtafel te zetten.

EERSTE VERDIEPING

De eerste verdieping telt 3 ruime tweepersoons slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over een eigen en suite badkamer met toilet en douche. Er is 1 badkamer met bad/douche en toilet. De comfortabele 2 persoonsbedden (220 cm x 180 cm) kunnen ook los van elkaar geplaatst worden. Zowel de slaap- als de badkamers bieden een mooi uitzicht op de omliggende heuvels en dorpen. Dankzij de neerschuifbare horren krijgen muggen weinig kans.

Zwembad

11 x 5 meter, ruim travertino terras

Terrassen

Ruime terrassen rond het huis

Snelle internetverbinding

Door het hele thuis

Drie slaapkamers

Met elk een eigen badkamer + toilet

RONDOM CASA PETRACCI

Casa Petracci ligt geheel vrijstaand aan een rustig landweggetje (strada bianca). Op het ruime terras aan de voorzijde zit u ’s ochtends lekker in de schaduw. Op het terras aan de zijkant kunt u de hele dag genieten van de zon.

Het terras aan de achterzijde telt maar liefst 100 vierkante meter en is voorzien van een ‘portico’. Hier heeft u fraai uitzicht op het dorpje Monteleone en de omliggende heuvels. Onder de portico is het overdag heerlijk koel en ’s avonds lekker zwoel. De ideale plek om lekker ‘alfresco’ te tafelen. Dit terras kijkt ook uit op het zwembad.

Casa Petracci heeft een schitterend zwembad van 11 x 5 meter en 1.40 meter diep. Het travertino terras is maximaal 3 en minimaal 2 meter breed. Ruimte volop om de hele dag door te genieten van de zon, de rust, en de prachtige omgeving.